اطلاعیه بازگشت ساعات کار اداری به روال قبل

🔶دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان طی نامه ای به روسا واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان بازگشت ساعات کار اداری به روال قبل را اعلام کرد.

🔶پیرو نامه شماره ۱۵۵۳ مورخ ۹۸/۴/۱۵ در خصوص تغییر ساعات کار اداری واحد ها و مراکز استان در فصل تابستان سال جاری به تبعیت از ابلاغیه استانداری سمنان و به منظور مدیریت مصرف انرژی به اطلاع می رساند:

🔺با عنایت به ابلاغیه جدید استانداری سمنان مبنی بر برگشت ساعات کار اداری دستگاههای اجرایی استان به روال قبل بر همین اساس ساعات کار اداری واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان هم از روز شنبه ۹۸/۴/۲۲ طبق روال قبلی خواهد بود.

🔷روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

I agree to these terms.