اطلاعیه تغییر ساعات کاری واحدها و مرکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

🔷ساعت کاری واحد های دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در فصل تابستان اعلام شد.

پیرو پیگیری های به عمل آمده و نظر مساعد دکترعبدالله خالصی دوست دبیر محترم هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان و بر اساس مجوز صادره از سوی سازمان مرکزی دانشگاه، تغییر ساعت کاری کارکنان واحدها و مرکز آموزشی سطح استان سمنان از تاریخ ۱۵ تیرماه تا اطلاع بعدی بر اساس ابلاغیه استانداری سمنان به شرح زیر خواهد بود:

•  ساعت شروع و پایان وقت اداری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان ازساعت ۶:۳۰ تا ۱۳:۳۰ اعلام می شود.
  •  بر اساس این اطلاعیه تغییری در روزهای کاری هفته ایجاد نشده و فعالیتهای ستادی و آموزشی طبق برنامه قبلی انجام خواهد شد.                                                                                                                                                                                           روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

I agree to these terms.